top of page
Header bg.jpg

Wie ben ik

Talita van Leeuwen

Ik wil graag mensen ondersteunen en helpen in hun helingsproces. Dit doe ik vanuit een holistisch mensbeeld, met een combinatie van intuïtie en wetenschap. In mijn zoektocht naar hoe ik mensen kan ondersteunen in hun herstel heb ik veel in mijn eigen helingsproces geleerd en daarnaast ook een aantal opleidingen gevolgd. Al vroeg in mijn eigen jeugd kwam ik in aanraking met homeopathie.

corner bg.png
Blaadje01.png
Mandala 1.png
Talita_edited.jpg
quote.png

Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.

Eed van Hippocrates

Homeopathie van kinds af aan

In mijn vroege jeugd nam mijn moeder me al mee naar een homeopaat. Zij heeft me geholpen bij diverse klachten die ik als kind had. Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding tot orthopedagoog. Na een jaar wilde ik meer en kreeg ik het aanbod om ook te starten met de opleiding tot klassiek homeopaat. Ik had mezelf nooit beseft wat deze geneeskunst voor indruk had achtergelaten in mijn kindertijd, maar alleen al het ontvangen van de boeken bracht dit gevoel weer boven. Na mijn afstuderen heb ik bijna 10 jaar in het (speciaal)basisonderwijs gewerkt als orthopedagoog, waarbij ik veel kinderen, ouders en onderwijsprofessionals heb ondersteund in de hulpvragen die ze hadden. Ondertussen ben ik als klassiek homeopaat mijn eigen praktijk aan huis begonnen. In deze jaren ben ik zelf actief bezig geweest met mijn eigen ontwikkelings- en helingsproces. Bijgestaan door iemand die me de helende kracht van intuïtie en liefde leerde kennen, die me gesteund heeft in het kunnen kiezen van mijn eigen pad en me mijn eigen helende vermogens heeft laten ervaren. Werkende als orthopedagoog en klassiek homeopaat, bezig met mijn eigen ontwikkeling, begon ook mijn wens om meer te weten en te kunnen in de geneeskunst. Daarom heb ik de keuze gemaakt om geneeskunde te gaan studeren en ben ik begin 2019 afgestudeerd als arts. Gesterkt door levenservaringen, met de kennis van de orthopedagogiek en geneeskunde, ondersteun in nu mensen in mijn praktijk met homeopathische behandeling.

Contact
06 28865851
info@talitavanleeuwen.nl

Molièrelaan 69

5924 AM Blerick

bottom of page